Installing The Template

• Download the installation package from our download section.
    • Once the download is complete go to the backend of Joomla.
    • Navigate through your menu system to Extensions/Extensions Manager.

• Once at the installation screen click the browse button and navigate to where you downloaded the template file.
    • Once you have the file selected click 'Upload File and Install'
    • The template is now installed, now let's set it as the default template:

• Navigate through your menu system to Extensions/Template Manager.
    • Find the radio button next to the newly installed template.
    • Click on the Default button at the top right of the screen and you're done!