Menu Scroll To Section

This template includes a scroll to feature that will scroll your page to a specified section of your site. All you have to do is create an external link in your menu manager and then in the URL area enter in any ID on your page. You can reference any of the following IDs in order:

• #s5_header_area1
  • #s5_top_row1_area1
  • #s5_top_row2_area1
  • #s5_top_row3_area1
  • #s5_center_area1
  • #s5_bottom_row1_area1
  • #s5_bottom_row2_area1
  • #s5_bottom_row3_area1
  • #s5_footer_area1

Screenshot of admin area of an external menu item with DIV reference entered: