Multibox

Features:

• Supports a range of multimedia formats: images, flash, video, mp3s, html!
  • Auto detects formats or you can specify the format
  • Html descriptions
  • Enable/Disable page overlay when multibox pops up (via template parameters)
  • Enable/Disable controls (via template parameters)

• Images Example

Image #1. It can support html.

Image #2. It can support html.

Image #3. It can support html.

Separeate Group Images Example

Image #1. It can support html.

Image #2. It can support html.

Image #3. It can support html.

Video Example:

Youtube.com Video - CLICK ME
    UP: Carl and Ellie

You can use the following video formats: flv, mov, wmv, real and swf. Just insert the URL to the videos in the href of the hyperlink, here is an example of how we did this for a Youtube video:

YouTube Tutorial: Simply right click on a youtube video and copy the embed code, then paste into a text editor and look for the embed src and use that URL in your hyperlink.

MP3 Example:

MP3 example - CLICK ME
    mp3 example

iFrame:

iFrame/HTML Example - CLICK ME
    getfirebug.com

I like what I see! I want to JOIN TODAY.